Sinds 1997 levert en produceert Vision-Net instore Communicatiesystemen (NARROWCASTING).

Sinds 1997 levert en produceert Vision-Net narrowcasting systemen en oplossingen. Hiermee zijn wij een van de pioniers op dit gebied en hebben hierdoor een ruime ervaring op dit gebied, Ontstaan vanuit de behoefte om personeel bij McDonalds restaurants van het laatste personeelsnieuws te informeren via televisieschermen is Vision-Net uitgegroeid tot een totaal-leverancier waar u terecht kunt voor zowel hard- als software en content voor uw instore communicatiesysteem.

Vision-Net levert deze diensten voor winkels (oa. kleding-, kappers- & schoenenbranch), voetbalstadions, leisurecenters en onder andere fastfood ketens.
 
Uw eigen TV-kanaal met Vision-Net  ‘Meerderheid doet een impulsaankoop’
 
Door het succes van Vision-Net zijn al heel wat huis-aan-huis-folders, posters en advertenties in de ban gedaan. Vision-Net biedt namelijk de mogelijkheid om een eigen tv-kanaal in uw bedrijf te exploiteren. Vision-Net levert en beheert de content voor commerciële en bedrijfs-presentaties voor LCD- en plasmaschermen in winkels,bij  bedrijven en onder andere voetbalstadions, zoals onder andere bij NAC Breda.
 
Het door middel van audiovisuele displays benaderen van een of meer specifieke doelgroepen wordt narrowcasting genoemd. De bedoeling is dat de content zoveel mogelijk op maat is gesneden voor de ontvanger,
 
,,We zijn hiermee in 1997 bij McDonald’s begonnen. De hamburgerketen wilde hiermee het personeel informeren. Narrowcasting is vooral een succes in winkels, omdat veel mensen impulsaankopen doen. ,,Uiteraard is het percentage per branche verschillend. Maar uit onderzoek is gebleken dat in een drogisterij 55% van de consument pas in de winkel beslist wat hij of zij koopt. Dat zijn dus echte impulsaankopen, die je kunt beïnvloeden door narrowcasting. In een supermarkt is dit zelfs 70% en in andere branches ligt het percentage nog hoger. Het voordeel van narrowcasting is dat je de informatie makkelijk en snel kunt vernieuwen.
 
Bij kledingwinkels willen meerdere keren per jaar de presentatie aanpassen aan het seizoen. Daar is narrowcasting heel erg voor geschikt. Er is alleen een internet-verbinding voor nodig. Van de LCD-schermen, hard- en software tot aan de content. Dat kan een stilstaand beeld zijn, maar ook een filmpje in HD- broadcast-kwaliteit. Wij hebben de mensen die dit op een professionele manier kunnen produceren. We doen dit werk inmiddels meer dan 15 jaar en werken, waarmee we bij de serieuze partijen in dit vakgebied behoren. De mogelijkheden van narrowcasting zullen alleen maar toenemen. De kosten zijn laag en de mogelijkheden zullen door de ontwikkeling van de software alleen maar verder toenemen. Naast de commerciële boodschappen is het ook mogelijk om onder andere actueel nieuws te brengen. Het is dus in elke winkel een welkome informatiebron. Tevens is ook redelijk eenvoudig om de informatie in meerdere talen weer te geven.
 
Tevens kan het systeem fungeren als trainingsmiddel.
 
Vision-Net - Smederijstraat 2 - 4814 DB  Breda - T: +31.76-5428222 - E:info@vision-net.nl