Het systeem:
Vision-Net is het systeem voor het uitzenden van uw eigen tv-zender in uw bedrijf. Het totaal onafhankelijke uitzendsysteem fungeert als een eigen instore tv-zender. Daarnaast is de ontwikkeling en uitbreiding van dit soort instore tv-zenders en multimedia diensten een zeer belangrijke activiteit van onze onderneming evenals het initiëren van nieuwe branche georiënteerde projecten. Het Vision-Net instore tv-kanaal is er op gericht om winkels en bedrijven dynamischer te maken. Met behulp van nieuwe technologieën wordt een nieuw medium geboden aan de hand waarvan men in winkels en bedrijfsruimtes een steeds wisselend beeld heeft wat toegespitst is op het te verkopen assortiment van producten en diensten. Tevens kan het systeem fungeren als trainingsmiddel.

Klanten:

Vision-Net wil zich richten op winkels en bedrijven die in plaats van posters en displays, interactieve monitoren en schermen willen gebruiken ten behoeve van de instore communicatie met hun klanten middels beelden, zowel foto’s als full-motion welke is afgestemd op het assortiment/dienst in de zaak. Programma: Het tv-programma (carrousel genoemd) wisselen voortdurend, geen week verschijnen exact dezelfde beelden. Per dag bestaat het programma-aanbod uit gemiddeld 20 minuten welke in carrouselvorm afgespeeld wordt.

Benodigdheden:

- internetverbinding (ADSL/SDSL/Kabel)

Eenvoud: 

keuze in, en afstemming op, eigen assortiment - geen omkijken naar de content, welke kan worden aangepast. Hierdoor bent en blijft u actueel.
 
Mogelijkheden om eigen beelden uit te zenden:
  • Het TV kanaal is een unieke tool voor elke winkel/bedrijf die personeel of klanten wilt informeren.
  • Geen moeilijke opstart voor gebruik, eenvoudigweg de pc aanzetten, start en wisselt vanzelf. Keuze mogelijkheden om afstemming op het assortiment te realiseren. 
  • Mogelijkheid tot lease van hardware, maar ook aparte abonnementen op zijn mogelijk.
  • Uw eigen identiteit wordt gewaarborgd omdat het uw eigen instore tv-zender is.
  • Verhoging van de gemiddelde besteding per klant door het aanbieden van de juiste marketingmix. Deze kan per dagdeel zelfs gewijzigd worden.
  • Ook aan kinderen wordt gedacht middels kids-tv.
  • Dagelijks aanbod van onder andere actueel nieuws, weer en verkeersinformatie middels RSS.
  • Het systeem is tevens inzetbaar als trainingsmiddel, door bijvoorbeeld buiten de openingstijden trainingen via de schermen uit te zenden.
Iedere winkel of bedrijf een eigen TV kanaal met Vision-Net

Instore communicatie is een steeds belangrijker instrument om in de winkel de consument, of in het bedrijfsleven het personeel te motiveren en informeren over diverse zaken welke hen aangaat. Middels de snel ontwikkelende technologische mogelijkheden kan nu iedere winkel een eigen uniek TV-kanaal afspelen. De winkel/bedrijf kan zelf materiaal aanleveren welke in de programmering wordt opgenomen. Door een frequente persoonlijke keuze in programmering ontstaat voor eenieder een unieke uitzending die gedurende de seizoenen automatisch wisselt. Geen statische posters meer die regelmatig vervangen moeten worden, maar steeds wisselende beelden die de consument of het personeel van uitgebreide informatie voorziet. Indien bij de winkelier de beelden in de etalage getoond worden is de etalage dynamischer dan ooit.

Het TV-kanaal is enorm eenvoudig in gebruik en behoeft geen bediening door de klant. Iedere ochtend bij opening van de winkel/bedrijf zullen de tv-schermen aangezet moeten worden, waarna het eigen tv-kanaal vanzelf in beeld komt. De kosten voor het beheer zijn laag in verhouding tot de ‘traditionele’ instore communicatie mogelijkheden bij collega’s. Vision-Net staat daarom garant voor tijdsbesparing, kostenbesparing en een dynamische innovatieve communicatie in de winkel of bij u in het bedrijf.

Indien u meer informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden ten behoeve van uw narrowcasting-kanaal kunt u mailen naar info@vision-net.nl of telefonisch contact met ons opnemen.
 
Vision-Net - Smederijstraat 2 - 4814 DB  Breda - T: +31.76-5428222 - E:info@vision-net.nl